Assembly #2: Hyvää yötä ja huomenta.

August 4th, 2006 by Antti Hukkanen

Assemblyt ja energiansäästö eivät sujuvasti istu samaan lauseyhteyteen, ja asiaankuuluvasti Energiakaan ei juuri säästellyt itseään Assyjen suhteen. Samuli veti tietenkin keskiviikon ja torstain välisen yön ilman unia, ja kyllähän se muillakin vähän työn puolelle veti, jotta saatiin kaikki asiaankuuluva valmiiksi.

No niin, nyt on sitten ensimmäinen päivä Assyilla takana – ja ensimmäinen yökin jo loppumassa. Vaikka tässä vaiheessa kisaväsymys jo vähän muistutteleekin itsestään, vielä vain jatketaan silkalla hyvällä fiiliksellä pitkälle huomispäivän puolelle!

Ikävähkönä yllätyksenä järjestäjät napsauttivat sitten meiltä valot pois yöksi, joten täällä tervehditään yökyöpeleitä tunnelmallisessa monitorivalaistuksessa. Mutta se ei suinkaan ollut ikävintä. Tuskin olimme saaneet suurella vaivalla kaasupalloja innokkaimmille faneillemme, kun järjestyksenvalvonta oivalsi etteivät ne sovi yksiin salin ilmanvaihdon ja palonsammutuslaitteiston kanssa. Emme siis myy kaasupalloja. (Mutta itse puhallettuja on kyllä saatavilla!)

 • Facebook
 • Twitter
 • Digg
 • Reddit
 • MySpace
 • Tumblr
 • del.icio.us

One Response to “Assembly #2: Hyvää yötä ja huomenta.”

 1. Anssi says:

  Voi kyllä teitä nyt kohdellaan hieman huonosti! Toivottavasti muuten, kaikesta huolimatta, siellä on mukavaa ja viihdytte.

  Vitsailumielellä vain sanoin (tämä lisäys siksi, että minua ei kaikki aina ymmärrä oikein).