Loppurutistus.

November 10th, 2006 by Jarmo Puskala

Toimistolle on kasattu tarpeeksi kofeiinipitoisia juomia tappamaan pieni elefantti ja nyt käymme Imperial Editionin loppuviilausten kimppuun. Jos viikonloppuna näette jonkun energialaisen jossain päin Suomea, näette luultavastikin harhoja. Tuskinpa tässä moneksikaan tunniksi toimistolta poistutaan. Nähdään sitten, kun DVD, leffa, dokkarit ja lisämateriaalit ovat puunattu huippuunsa ja kiiltelevät aamuauringossa.

Olemme täällä katselleet levylle tulevia dokkareita ja sen verran pitää kehua, että tällaisia extroja ei kyllä muilta levyiltä kaupasta löydy. Pituutta on, mutta se nyt ei ole mitään uutta. Sen sijaan sisältö vaihtelee asiallisesta hauskaan ja selkääntaputtelua ei löydy kuin Esson baarista. Omia suosikkejani on raaka ja sensuroimaton videomateriaali Timosta repimässä Dwarfin maskeja päästään voiveitsellä. Nostaa myöskin kummasti työmotivaatiota nähdä, kuinka kamala loppurutistus toissakesäinen olikaan…

  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • Reddit
  • MySpace
  • Tumblr
  • del.icio.us

Comments are closed.