Keisari on täällä!

December 9th, 2006 by Timo Vuorensola

Keisari on täällä!

Vihdoinkin! Tätä ollaan venailtu toimistolla kuin q:ta nousevaa, ja vihdoin saatiin pari ensimmäistä lodjaa Imperial Editioneita toimistolle. Täytyy sanoa, että kannet on vielä tyylikkäämmät kuin uskalsin toivoa! Painohommat on aina vähän jänniä kun lopputulos voi olla vähän mitä sattuu, mutta nämä onnistuivat kyllä, ja sehän on tärkeintä.

Meille on luvattu, että varsinaiset myyntikappaleet tulevat maanantaiksi tänne, ja vaikka emme ennen 13. päivää saakaan leffaa myydä, pääsemme paketoimaan ennakkotilaajille omansa niin, että saapuvat keskiviikkona ainakin Suomeen. Erinomaista!

Muissa uutisissa kerrottakoon, että kävimme Samulin kanssa piipahtamassa siellä Linnan jatkot –tapahtumassa, ja olipas kyllä kunnon grande pönötysjuhla. YLE heltyi tarjoamaan yhden drinksun, me viisastelimme pari sanaa telkussa ja sitten kuuntelimme joidenkin humalaisten runoilijaksi itseään tituleeraavien jannujen selitystä siitä, kuinka typerää on tehdä tarinoita avaruudesta kun maan päälläkin on niin paljon mielenkiintoista. Siinä vaiheessa katsoimme parhaaksi alkaa poistumaan… Illan ainoa valopilkku oli pikainen kohtaaminen kansanedustaja Oras Tynkkysen kanssa, joka vaikuttaa kelpo tyypiltä parin sananvaihdon perusteella.

Samuli ja Timo linnan jatkoilla

(Hotellin kuitenkin YLE tarjosi myös, ja vieläpä Marskista, jossa kelpasi kyllä köllötellä, ja aamupalakaan ei ollut hullumpi. Ei kuitenkaan Tromsön leffajuhlien hotellin aamiaista parempi, mutta lähellä. Olen hotelli/laiva-aamiaisfani.)

 • Facebook
 • Twitter
 • Digg
 • Reddit
 • MySpace
 • Tumblr
 • del.icio.us

3 Responses to “Keisari on täällä!”

 1. Joona says:

  Kyllähän nuo epävirallisen viralliset jatkot aika kuiviksi on yleensä kuviteltu. Itse en moisia ole päässyt ikinä kokemaan (onneksi?). Kyllä Timo ihan selvästi on Ässä-faniksi alkanut. Ainakin puna on oikean sävyistä :)

 2. Lone Starr says:

  “Kuinka typerää on tehdä tarinoita avaruudesta kun maan päälläkin on niin paljon mielenkiintoista.”

  On, on, sitä toki on. En voisi tavallaan olla kovin paljon pitemmälle samaa mieltä. Minuakin kiinnostaisi nimittäin nähdä vähän (tai paljon) muutakin kuin vain sitä yhtä ja samaa jakorasioiden angstista ja santtujen ördäilystä muodostuvaa “taide”kulttuuria. >B-}

 3. kita-risti says:

  Silmät ovat sielun peili