Imperial Editionin 5.1 ääniraidasta

December 14th, 2006 by Samuli Torssonen

Kuten jotkut ovat jo huomanneet, Imperial Editionin DVD:n authorointivaiheessa tapahtuneen virheen vuoksi joissakin ennakkotiedoissa mainittu 5.1 -ääniraita jäi puuttumaan. Onneksi levyllä oleva 2.0 -miksaus on kuitenkin onnistuneempi kuin mikään aiemmin kuultu.

Asian korjaaminen olisi yksinkertaista jos kyse olisi muutamasta itse levitetystä kopiosta, kuten alkuperäisen Star Wreck: In the Pirkinningin kohdalla. Imperial Editionin tilanne on kuitenkin huomattavasti monimutkaisempi, emmekä tällä hetkellä pysty valitettavasti tekemään sille mitään.

Mahdolliset reklamaatiot otamme vastaan osoitteessa orderhelp@starwreck.com.

Olemme erittäin pahoillamme tapahtuneesta.

Samuli Torssonen ja muu Energian tiimi.

 • Facebook
 • Twitter
 • Digg
 • Reddit
 • MySpace
 • Tumblr
 • del.icio.us

8 Responses to “Imperial Editionin 5.1 ääniraidasta”

 1. Emerge says:

  No, tämän kaltaisessa uutisoinnissa tuo lienee aika pieni ongelma…

  http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/elokuvat.shtml/490928?star_trek

 2. trpasauna says:

  Onkos tuo Imperial Edition tulossa nettiin ladattavaksi??

 3. Rigi says:

  Ei ole Imperial Editionia tulossa nettiin. Pitää tehdä vielä hetki töitä, että saisi noi leffabisneksen isot pojat moiseen suostuteltua… Tää julkaisu on muutenkin melkoinen testi, että myykö nettileffat DVD:lläkin.

 4. kalle says:

  Vilkaisin tietoja DVD stä ja… Mitä kieltä on “klingoniksi.”?

 5. Teme says:

  Aika vähän tulee vastauksia näihin blogiviesteihin ja tämäkin tulee näin myöhässä, mutta toivottavasti edes Energialta luetaan vanhempiakin kommentteja silloin tällöin.

  “Joissakin ennakkotiedoissa mainittu 5.1 -ääniraita jäi puuttumaan”

  Kyllä itse kotelossakin on useammassa kohdassa maininta tuosta 5.1 raidasta, eikä se mielestäni ole ihan pikkupuute, joskaan tieto ei myöskään estänyt dvd:tä silti ostamasta.

  Tuli mieleen, että mitäs jos julkaisisitte joku kaunis päivä korjauspakettina leffaan pelkän 5.1 ääniraidan, jos sellainen on kerran tehty? Leffan ostaneet voisivat sitten lisätä sen levylle tehdessään varmuuskopion tai jotain vastaavaa.

 6. RQ says:

  Näin on 5.1 ääniraidan puuttuminen ei ole pikku juttu. Se pisti sapen kiehumaan ja melkein kirjoitin tännekin huonoja (ei niin rakentavia kommentteja) :)

  Erillisenä ladattavissa oleva ääniraita ei olisi kyllä pahitteeksi, se melkein pelastaisi tilanteen. Ainakaan minulla ei olisi sitten niin paha mieli.

 7. Rigi says:

  Ikävä kyllä, ääniraidankaan ladattavaksi laittaminen ei ole ole meidän päätettävissämme. Eihän sen luulisi ketään haittaavan, mutta se, että sen käyttö vaatisi, krhm, varmuuskopion tekemisen kopiosuojatusta levystä on vähän arka aihe tietyille tahoille.

  Paras mitä tällä hetkellä uskalletaan toivoa, olisi että leffa voitaisiin joskus näyttää 5.1 -äänillä. Muut vaihtoehdot on kovin hankalia.

  Uskokaa pois, me ihan oikeasti halutaan, että teillä jotka olette meitä tukeneet levyn ostamalla, on paras mahdollinen versio elokuvasta – koska se on oikeudenmukaistaja kaiken järkevän bisneksen perusta. Tällä hetkellä parasmahdollinen versio on stereo ja 5.1 on sitten se iso kala joka pääsi karkuun.