Pyhien lupausten luvattu aika.

January 2nd, 2007 by Antti Hukkanen

Uuden vuoden perinteitä kunnioittaen myös Energian väki teki lupauksia alkanutta vuotta koskien. Kukaanhan ei enää loppuvuodesta muista lupauksiaan voidakseen arvioida niiden toteutumista, mutta jos julkistamme nämä heti tässä tuoreeltaan niin täältähän ne sitten löytyvät!

Samuli Torssonen
Tuottaja
Lupaan, että en tee enää tänä vuonna yhdestäkään Star Wreckistä uutta versiota. Aion keskittyä täysipainoisesti Rautataivaaseen, ja on jo aika antaa Pirkin ja kumppaneiden levähtää hetken, toista vuotta kestäneen julkisuusrökityksen jälkeen.

Timo Vuorensola
Ohjaaja / tuotantopäällikkö
Lupaan, että alan taas ohjata elokuvia. Wreckin valmistumisen jälkeen en ole kameran takana seissyt kuin dokkaripätkiä ja hyvin lyhyitä hupailuja ohjaamassa, ja into päästä toden teolla rakentamaan suuria, eheitä kokonaisuuksia ihmisten nähtäväksi polttelee jo kovasti. Haluan tehdä ainakin yhden lyhytelokuvan ja yhden musiikkivideon, ja aloittaa työskentelyn Rautataivaan parissa.

Antti Hukkanen
Kääntäjä / toimistopäällikkö
Lupaan pysytellä tänä vuonna paremmin ajan tasalla yhteisömme toimissa. Viime vuonna kiire oli koko ajan liian kova, että olisin kyennyt seuraamaan vaikkapa keskustelupalstaamme aktiivisesti. Fanimme ovat mahtavia tyyppejä, ja haluan pitää itsekin heihin yhteyttä muutoinkin kuin myyntitiskin yli!

  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • Reddit
  • MySpace
  • Tumblr
  • del.icio.us

Comments are closed.