Suomalaista nettileffaa pukkaa: Biisonimafia 2

September 30th, 2007 by Timo Vuorensola

(This entry is in Finnish, and talks about a Finnish free internet-film to be released soon.)

Tämäkin pitkään tuotannossa ollut leffa, erikoisella nimellä koristettu ‘Biisonimafia 2‘ on lähtenyt ilmaisen nettijulkaisun linjalle. Hail! Elokuvaan on haettu rahoitusta kiitettävän näyttävällä markkinointikamppiksella erilaisilta tahoilta, ja ilmeisimmin – trailerin lopussa kun lukee ‘elokuvan tarjoaa Pepsi’ – sitä myös on saatu. Itse elokuvasta en tiedä vielä mitään, sillä julkaisupäivä on 15.10, mutta ohjaaja Walfrid Rinkinen tietää kertoa seuraavaa:

B2-elokuva kuvaa nuorisokulttuuria omaperäisen osuvalla tavalla. Resepti ainutlaatuisen pysäyttävään elokuvaan on yksinkertaisesti se, että se on nuorten ammattilaisten tekemä elokuva samankaltaisille nuorille. Elokuva sisältää vauhdikkaita stuntteja, kuvan kauniita mallityttöjä, tuning-autoja, drifting-ajoa, bileitä, festareita, rock’n rollia ja Suomen kesän omalaatuisen rennon tunnelman. B2 kaivaa esiin näkyvimmät ja suosituimmat nuorten maailmaan liittyvät ilmiöt aina musiikista nuorison suosimiin extreme-temppuihin.

Tässä vielä trailer:

Ps. leffan pääsee näkemään ennakkoon Jyväskylän Paviljongissa 7.10., kuten seuraava julistekin tietää kertoa.

  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • Reddit
  • MySpace
  • Tumblr
  • del.icio.us

Comments are closed.