On muuton aika.

November 20th, 2007 by Antti Hukkanen

English Summary: We’re moving. Our address from 27 November 2007 on will be Yliopistonkatu 60 A, 3rd floor. See the map.

Tuotantoyhtiö Energian uusi sijainti

Tuotantoyhtiö Energia on hakenut silmämuna kovana isompia ja kauniimpia toimitiloja itselleen jo hyvän tovin, ja nyt on lopulta tärpännyt. 27.11.2007 alkaen Energian, ja tietenkin Star Wreck Storen, löytää reaalimaailmassa osoitteesta Yliopistonkatu 60 A, 3. krs. Taiteilijoita kun olemme, taiteilimme kätevän lähestymiskartan.

Koska suurten tavaramäärien muuttaminen on ikävää, olemme keksineet ovelan tavan tyhjentää puotimme hyllyt: menestystuotteemme ovat nyt edullisempia kuin koskaan! Nyt on siis oivallinen hetki käydä paitsi heittämässä hyvästit vanhalle liikehuoneistollemme, myös hankkimassa joululahjat kerrankin ajoissa. (Kyllä, tämä oli häpeämätöntä mainontaa.)

  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • Reddit
  • MySpace
  • Tumblr
  • del.icio.us

3 Responses to “On muuton aika.”

  1. Karttalinkin takaa löytyy Error 404 – Not Found

  2. Muutto on puolessa välissä ja edessä on parin viikon nettipimento. Ei tietenkään täydellinen, mutta voi olla että työpäivien aikaan ollaan heikosti linjoilla.