Dark Floors trailer.

December 14th, 2007 by Jarmo Puskala

Dark Floors the Lordi movie

The Trailer for the Lordi movie Dark Floors has been released. Of all the places in the (virtual) world it’s available on Habbo Hotel. Check out the trailer there.

The video size is ridiculously small it’s hard to say much about the film yet, but what I can see it looks pretty cool. Though for us Finns it’s hard to take Lordi seriously as evil monsters. Even though the Eurovision song contest is close to hell winning it made the band national heroes.

 • Facebook
 • Twitter
 • Digg
 • Reddit
 • MySpace
 • Tumblr
 • del.icio.us

9 Responses to “Dark Floors trailer.”

 1. Alkaako says:

  Tehkää nyt perkele edes jotain konkreettista, vaikka edes sen demo-trailerin suhteen, mikä piti olla valmis jo viime keväänä. Saakelisti tuntuu olevan työryhmällä aikaa selittää diipaa ja duupaa tällä palstalla kaikesta muusta, kuin itse projektista. Eipä siinä mittään, elämän tapa se on tällainenkin

 2. Tokihan tehdään, ja vallan valtavasti ja jatkuvasti! Demon viivästyminen on harmi juttu, mutta kaikilla rintamilla edistytään oikein mukavasti – ja mikä tärkeintä, käsikirjoitus edistyy upeasti, ja siitä muodostuu aika mahtava paketti kun se on valmis.

  Ehkä pieni update Rautataivaan tilanteesta voisi olla blogiinkin paikallaan, ettette luule että päivät vaan lököillään ja Lordin trailereita toljotellaan. Katsotaan, josko tulisi kirjoitettuakin peräti!

 3. Samuli Torssonen says:

  Ja lisättäköön että tämä ei ole “Iron Sky”-blogi, vaan nimenomaan energian porukan tarinoita. Ja kyllä, elämäämme ja arkeen kuuluu tällä kertaa muutakin kuin se yksi elokuva :)

 4. Aureus Latta says:

  Herää kysymys, kuinka kauan sen seuraavan elokuvan tekemiseen menee. Aiemmin oli juttua siitä, että siihen pitäisi mennä paljon vähemmän kuin Wreckiin. Sen julkaisusta on jo pari vuotta. Tietenkin asiaa voi ajatella niin, että aloituskohdan laskeminen aloitetaan siitä, kun jotain tiettyä aloitetaan. Vaikka kuvaukset, casting tai kun käsis on valmis. Yleisön silmillä katsoen sitä on tehty jo pari vuotta. Tai ainakin melkein. Koska varsinainen iron Skyn nimi nyt julkistettiinkaan…

  Joku roadmap voisi ehkä vähän motivoida tätä yhteisöä. Ainakin korpinpesästä voisi luulla olevan aika helppoa tehdä sellainen. Ja kyllä luovistakin prosesseista sellaisen voi tehdä.

 5. Salmar80 says:

  Onneksi Iron Skyn käsikirjoittajat eivät sentään ole lakossa!

  Ymmärrän kyllä, että demon on oltava vakuuttava, koska se tarjoaa skeptisille rahoittajille kuvan siitä kuinka korkealle ponnistatte. Lisäksi elokuvalta puuttuu name recognition ja se tehdään pienehköllä budjetilla pienessä maassa. Kansainväliset rahoittajat lienevät tosi vaikeita vakuuttaa…

  Mutta olen edelleen huolissani siitä, että koko jengillä tuntuu olevan aivan liikaa muuta työtä kuin elokuvan itsensä teko. Sivuprojekteja ja leffantekoa tukevia hommia on edelleen lukuisasti. Isoissa firmoissa ne varmasti ulkoistettaisiin tai lykättäisiin ydinporukan ulkopuolisille vastuuhenkilöille.

 6. Näistä asioista onkin itse asiassa keskusteltu jo aika laajamittaisesti muuan toisen blogipostauksen yhteydessä, ja sen sijaan että cutpasteaisin kaikkea tänne, neuvoisin kiinnostuneita siirtymään seuraavaan osoitteeseen:

  http://blog.starwreck.com/2007/09/03/suomalaiset-elokuvatuottajat-lakkoon/

  ja vilkaisemaan kommenteista ainakin ensimmäisen pitkän vuodatukseni (nimimerkillä Timo). Pyrin tuossa kirjoituksessa vastaamaan kysymyksiin juurikin konkreettisesta edistymisestä, ja siihen, kuinka kauan elokuvan tekemiseen tulee kulumaan.

  Mitä tulee taas sivuprojekteihin, valitettavasti ne ovat elinehto koko elokuvan olemassaololle. Jo seitsenhenkiseksi kasvanut Energia ei elä pyhästä hengestä, ja niin kauan kun rahoitus ei ole täysin valmis, teemme myös tilaustöitä jotka rahoittavat elokuvan kehittelyä ja mahdollistavat yrityksen pyörittämisen.

  Matematiikka on helppoa, jos teette yhtälön jossa pistätte mainitsemani kokoisen työyhteisön juoksevat kulut palkkoineen ja toimistokuluineen yhteen, näette paljonko on tultava taloon sisään että koko hanke ei tyssää kuin se kuuluisa tossu siihen paljon puhuttuun lantakasaan. Niin kauan kun elokuva ei rahoitusjärjestelyillään kykene tuomaan tätä sisään – toisin sanottuna, niin kauan kun rahoitus ei ole 100% valmis – joudumme venyttämään itseämme äärimmilleen. Kun miettii miestyövoimaa, tulee Bilbon vertaus liian pienestä voipalasta liian isolla leivällä elävästi mieleen…

  Vaan tiedän myös, että odottavan aika on pitkä, ja mikä meille tässä päässä voi tuntua tehokkaalta edistymistahdilta voi niiden, jotka eivät päivittäisiä toimiamme seuraa, ole mukana päivittäin neuvotteluissa, näe konseptisuunnitelmia ja mallinnusprosessia tai osallistu käsikirjoituspalavereihin, tuntua toivottoman pitkältä. Mitkään sanat ja korulauseet, selitykset tai syyt eivät voi vakuuttaa epäilijöitä siitä, että teemme jatkuvasti niska limassa töitä Rautataivaan eteen jotta saisimme sen jonakin päivänä teille katsottavaksi. Ystävät ja toverit, voitte ainoastaan luottaa sanaamme – tai olla luottamatta. Toinen sanonta tietää kertoa, että “good things come to those who wait”.

  Haluan kuitenkin tähän loppuun vielä todeta, että on hienoa nähdä, että olette odottaneet ja jaksatte edelleen odottaa toivon mukaan niin kauan kuin se sitä vaatii. Se, että aika ajoin blogiimmekin tulee turhautunutta palautetta hitaanoloisesta edistymisestä on meille enemmänkin kannustus kuin lannistus, sillä se merkkaa sitä, että Rautataivaalla on jotakin merkitystä jollekulle, siksi kiitän syvästi huolestanne ja toivon voivani mahdollisimman pian helpottaa odotusta ainakin jonkun verran!

  Rauhaisaa joulunalusta kaikille toivottelee Timo ja Energian posse!

 7. Kaimaani says:

  Sanot, että suurin virheenne on ollut pitää suunne suljettuna aikatauluista. Miten ihmeessä yhteisöllinen tekeminen voi toimia jos suut pidetään suljettuna? Aikataulujen osalta vakmisteluvaihe on luonnollisesti haasteellinen, mutta olisiko silloin mietittävä muita keinoja tai tapoja tuoda roadmappia niiden tahojen pöydille joilla on kiinnostusta ja halua osallistua hankkeeseenne?

  Mitä kuuluu Star Wreck Studios -alustallenne? Oletteko julkistamassa sitä koska ja onko se ohjelmisto sekä konsepti toimia? Kuinka tärkeässä osassa pidätte sitä ja sen saamaa vastaanottoa Rautataivaalle?

 8. Tarkennettakoon, että suurin virheemme on ollut, ettemme ole pitäneet suitamme suljettuina aikatauluista =)

  Joka tapauksessa ymmärrän mitä ajat takaa, ja roadmapit ja aikataulut ovat tietenkin tärkeitä sekä itsemme että yhteisön kannalta, mutta – toistonkin uhalla – niin kauan kun niitä ei voi antaa, niitä on turha antaa. Teimme sen virheen demon, ja sitä aiemmin Star Wreckin ja syksyn 2000 kohdalla, ja tästä ollaan kyllä saatu kuulla ja saadaan varmaan kuulla hamaan hautaan asti :) Ei niin, etteikö kuitti tulisi oikeaan osoitteeseen, välillä hinku tehdä ja usko itseen ajaa järjen äänen ohi… Ehkä kokemuksen tuoma ammattitaito on juuri sitä, että osaa pitää lärvinsä kiinni silloin kun ei ole täysin varma mitä sieltä on tulossa ulos?

  Star Wreck Studios -alustalle kuuluu hyvää. Sitä koodataan ja kehitetään kolmen miehen tehotiimin voimin Helsingissä, ja allekirjoittanut pyrkii omalta osaltaan huolehtimaan että alusta pysyy ihmisjärjen ymmärrettävissä. Toiminnallisuudet ja perusrunko ovat valmiit, ja useita alfatestausrundeja on jo tehty, tällä hetkellä painiskellaan pääasiassa ulkoasun ja käytettävyyden kimpussa. Lähettelin itse asiassa juuri tunti sitten pari vaihtoehtoista leiskaa SWS-tiimille arvioitavaksi, toivotaan että päästään implementoimaan jo ensi viikolla…

  Julkistamme alustan … noniin, nyt annetaan kokemuksen tuoman ammattitaidon puhua, eikä sanota mitään :) Mutta se, mitä Star Wreck Studios tulee tarjoamaan on kuten arvelitkin sekä avoin kehitysympäristö että tuotantomalli, jota kukin voi hyödyntää ja osallistua parhaalla tavalla. Voisi heittää vaikka verrokiksi, että alusta on tavallaan SourceForge.net elokuville, mutta vertausta ei kannata ottaa liian kirjaimellisesti.

  Alustan tärkeys Rautataivaan kohdalla on tietenkin auki, paljon riippuu siitä, kuinka nopeasti kehitys ja rahoituskuviot sen ja Rautataivaan kohdalla edistyvät – toisin sanottuna, kuinka käsi kädessä edetään. Tämänhetkisten aikatauluarvioiden ja suunnitelmien mukaan Rautataivasta tullaan kehittämään monilta osilta alustaa hyödyntäen, ja Rautataivasta tullaan hyödyntämään alustan kehityksessä monilta osin – tuota epädiplomaattisemmaksi on turha tässä vaiheessa käydä. Joka tapauksessa alusta tullaan avaamaan ensin vain Rautataivasta ja mahdollisesti joitakin muita tarkkaan valittuja tuotantoja varten, jotta voimme turvallisesti testata ja eliminoida ongelmakohdat ilman, että räjäytetään käsiin viittäsataa elokuvatuotantoa.

  Foorumillamme läpikäyty, loistavasti onnistunut yhteisöllisyystesti löytyy osoitteesta:

  http://forum.starwreck.com/viewtopic.php?t=4636

  ja jonkunlainen yhteenveto aiemmasta blogientrystä, eli täältä:

  http://blog.starwreck.com/2007/12/05/united-we-stand-on-the-moon/

  Timo.

 9. Gari says:

  Dark Floors -arvostelu:
  http://www.elitisti.net/review.php?id=1250

  Eipä kyllä kovin lupaavalta vaikuta. :P