Huba4:n ensiesitys näköradiossa 2.6.

May 29th, 2008 by Jarmo Puskala

The Awesome Huba4 will be shown on Finnish TV2 next week. They’ve also got a english subtitled version available on their brand spanking new website.

Hubaveikkojen viimeisin pitkä komedia Huba4 – Naurat vain kolmasti nähdään TV2:ssa tulevana maanantaina kello 23.40. Tämä on mitä mainioin tapa aloittaa koulujen kesälomat. Mikäli Hubat eivät ole tuttuja, niin kyseessä on hauskin kotimainen sketsisarja sitten Julmahuvin – sillä erotuksella, että Hubat ovat Wreckin tapaan kotipolttoisia ja alunperin nousseet kansan tietoisuuteen nettilevityksen kautta. Myöskin Huba4 löytyy katsottavaksi ja ladattavaksi porukan uudistuneilta kotisivuilta Creative Commons -lisenssillä.

Jos Huba on katsottu puhki, niin sunnuntaina 00.30 esitetään making of -dokkari “Ensin työ, sitten making-of” joka on aiemmin nähty vain DVD:llä.

Uutta hauskaa on jo suunnitteilla, joten kannattaa myöskin käydä antamassa Ylelle myönteistä palautetta esityksestä, niin ehkäpä Huban tekijät saisi pysyvämmänkin jalansijan televisiosta.

(Huba YouTubessa)

 • Facebook
 • Twitter
 • Digg
 • Reddit
 • MySpace
 • Tumblr
 • del.icio.us

4 Responses to “Huba4:n ensiesitys näköradiossa 2.6.”

 1. Jep says:

  “naurat vain kolmesti” osui aika yläkanttiin. Ei ollut yhtä hyvä kuin kolmas…

 2. Toni Nummela says:

  Jaahas. Minun mielestäni tämä taas on parempi kokonaisuus kuin kolmas.

  Pidin erittäin paljon.

 3. Atte Joutsen says:

  Kävin antamassa Ylelle kiitokset Huban ottamisesta ohjelmistoon. Toivottavasti Hubaveikot saavat ilma-aikaa tulevaisuudessakin kansallisilla pääkanavilla.

  Everybody, vain palautetta antamalla voit vaikuttaa:
  http://www.yle.fi/tv2/?p=jotain_sanottavaa

 4. Kuuleman mukaan Hubasta on porukkaa juttelemassa huomenna YleX:llä Puopolossa kello 10.00.