Iron Sky Signal #11 – Making of Teaser 2

May 31st, 2010 by Janos Honkonen

You have already seen our new teaser (what, you haven’t? Then hurry up and go here!), but how was all this done? In the new Iron Sky Signal we take a peek behind the scenes and see how one shooting day in Tampere/Finland and a couple of months of visual effects work turned into this teaser, which has been seen by over 600.000 people around the world.

Are you interested in CGI work? Then you simply have to see this video, since there’s a work offer in there for you.

Don’t forget that there are several ways you can take part in Iron Sky! You can share your ideas in Wreckamovie, buy our merchandise, invest your money in the movie, demand to see Iron Sky in your home city – or simply spread the word about Iron Sky!

Thank you everybody for your help so far, especially in the last few weeks – hope you enjoy this video!

 • Facebook
 • Twitter
 • Digg
 • Reddit
 • MySpace
 • Tumblr
 • del.icio.us

12 Responses to “Iron Sky Signal #11 – Making of Teaser 2”

 1. Bill Medina says:

  This is an awesome and intriguing movie idea considering how advanced the Nazi’s were technologically. Can’t wait to see the finished product.

 2. Goran Delic says:

  Niice ,good luck guys

 3. Kari Kajaus says:

  Morjenttes! Aivan mahrottoman hiano tuo kakkos traileri! Piti jankuttaa muutaman kerran läpi että ehti kaikki hienoudet sulattelemaan. Onkos kyseisestä tulossa 1080p versio ladattavaksi jossainvaiheessa? Tämä jos mikä sai minut iloitsemaan sotaosakkeestani! Odotan seuraavaa siirtoanne innolla, toivottavasti nähdään Assemblyillä.

 4. Jack Sez says:

  What is the name of the music starting at 4:19?

 5. Jack, that’s “B Mashina” by Laibach, the background music of the teaser.

 6. ashlan says:

  What’s the premise??

 7. Harri says:

  Mahtavaa jälkeä ja omaperäinen tunnelma tässä teaserissa.
  Toivottavasti tulee elokuvateatteriinkin niin vois käydä kattomassa, tuli pistettyä jo sinne demand iron skyhin oma vaatimus. Mahtavaa edestymistä vuosien mittaan starwreck ykkösestä tähän. :)
  Varmaan kivaa kun harrastuksesta on tullut kunnon työ.
  Saa nähdä milloin itse pystyisin samaan jälkeen kun olen harrastanut 3d mallintamista vasta pari vuotta, mutta taitaa ehkä jäädä mallintaminen vähemmälle nyt kun alkaa diplomi-insinööri koulutus syksyllä. Vois kokeilla nyt huvikseen mallintaa jotain natsi aiheista 3ds maxilla tämän innoittamana.

  PS
  Kannattaisi vaihtaa ton teaserin lopusta toi “give us your money” johonkin kohteliaampaan lauseeseen, kuten contribute to the cause tai help us to finish our work by donating tai jotain vastaavaa. Näytästää varmaan englantilaisen silmissä törkeältä kuin yrittäisitte ryöstää. :D

  Onnea elokuvan tekoon!

 8. Harri says:

  oho se olikin “send us your money” mutta silti kannattaisi vaihtaa.

 9. ripe says:

  Trailerissa on natsien näkökulma. Siksipä lopussa natsien kotkasymbolin päälle ulostava lokki tai teksti jossa natseja potkitaan perseelle, on kovin ristiriitainen natsien sotateknologian suuruutta esittelevän propagandakuvaston kanssa. Tuon näkemäni perusteella en minä halua missään tapauksessa että natseja potkitaan perseelle!

  Tehkää traileri maapallolla asuvien näkökulmasta, ehkä sitten saatan haluta potkia natseja perseelle.

 10. ripe says:

  The text “Get ready to kick some nazi arse” appears when the great nazi fleet is approaching Earth. I can not get the feel that anybody is going to kick nazi arse – instead it looks like nazi’s are going to kick somebody’s arse real seriously.
  Generally the two trailers are nazi propaganda, showing their greatness. A gull that defecates on the nazi eagle and “kick nazi arse” text in the end of the trailers left me confused suspicious of the talent behind this project.

 11. Mustafa Emre says:

  ? didnt understand the ”get ready to kick some nazi arse” thing too.Also it is impossible that the russians or americans have gigantic battleships by 2018.Also when will the 3rd trailer be released? ?f it is gonna be released please put some war scenes in it

 12. Mustafa Emre says:

  trust me.if you put some good war scenes in the 3rd trailer,the people would be more curious