Iron Sky:n ennakkomyynti alkoi!

March 16th, 2012 by Timo Vuorensola

Nokka kohti Finnkinon lippukauppaa ja Iron Sky -lippuja napsimaan, vielä kun hyviä paikkoja on saatavilla! Eli Iron Sky -liput ovat tulleet ennakkomyyntiin – teattereihinhan elokuva löytää tiensä Suomessa 4.4. Tätä huikeutta juhlistaaksemme julkaisemme myös Iron Sky:n ensimmäiset viisi minuuttia, jotka voi käydä tsekkaamassa täältä!

Iron Sky:n menestys kotimaisissa teattereissa on äärimmäisen tärkeää myös elokuvan ulkomaisen levityksen kannalta. Levitysyhtiöt tarkkailevat silmä kovana tikettikauppaa Suomessa ja onnistuessaan se tulee antamaan tärkeän signaalin viimeisimmille epäilijöille siitä, Iron Sky:n kelkkaan kannattaa lähteä kaikki rummut päristen ja torvet töötäten!

Palattuamme Berliinin, Oslon ja Texasin reissuilta kierrämme parhaillaan Suomea ja esitämme elokuvaa ennakkonäytöksissä – lippuja kiertueelle löytyy vielä jokunen, ja meininkiä voi ihailla mm. MTV3:n Katsomo-palvelun kautta. Palaute on ollut upeaa, yhtenä mahtavimmista palautteista saimme iloksemme kuulla että legendaarinen brittikriitikko Mark Kermode diggasi elokuvasta. Mies tunnetaan purevasta kritiikistä, mutta kuunatsit näyttivät sulattaneen miehen sydämen.

Eli ei muuta kuin lippukaupoille, tehdään porukalla suomalaista elokuvahistoriaa!

 • Facebook
 • Twitter
 • Digg
 • Reddit
 • MySpace
 • Tumblr
 • del.icio.us

2 Responses to “Iron Sky:n ennakkomyynti alkoi!”

 1. Ennen ne osas suomessakin says:

  http://www.youtube.com/watch?v=iEYtUcIKHTM
  hanoi roksia, äkkiä poijjjaaat karkuun täältä ettei vaan polliitikot teitä karkota kun jotain ootte onnistuneet saamaan aikaan
  :)

  dvd kautta bluuraille olisi kiva pitkä haastattelu ehvektimiehestä vai mikä samuli se olikaan
  ;)

  mihinkä muuten peli katosi? eikös semmonenkin ollut tulossa?

 2. Jyri says:

  Ennakkolippu ostettu ja näytös huomenna,vielä kun vaan saisi sen lipun(store näyttää että tilausta käsitellään)….