Kuunatsipukukilpailun tulokset ovat tässä!

April 19th, 2012 by Jarmo Puskala

Julistimme Pääsiäisen aikana käytäväksi suuren pukukilpailun, jossa pukukoodina oli kuunatsi. Kilpailu oli kova, mutta reilu, eikä tuomariston tehtävä ollut helppo. Kokoustettuaan myöhään yöhön salaisessa lepakkoluolassa Gothamin laitamilla he ovat kuitenkin ovat kuitenkin valmiita julistamaan voittajan.

Kuvia kilpailuun saapui useampi kymmenen ja osallistujia oli vielä tätäkin enemmän. Kaikilla oli asenne ja kekseliäisyys kohdallaan. Pohdinnassa päädyimme kuitenkin siihen, että voittaja tulee Oulusta, sillä Zeitraumjager Division Funf päätti iskeä näytökseen kokonaisella sotilasryhmällä.

Koska lähdimme kuitenkin hakemaan yhtä asua, emme voi harmillisesti palkita koko ryhmää. Haluaisimme kuitenkin onnitella kaikkia Zeitraumjäger Division Funfin jäseniä todella komeista puvuista!

Voittajaksi nousee kuitenkin Zeitraumjäger Division Funfin nimimerkki Tuomio Kirves Hirtehinen, joka nähdään alla olevassa kuvassa vasemmalla.

Tuomaristo perustelee päätöstään onnistuneella ja hämmästyttävän uskollisella kuunatsimaskilla yhdistettynä skarppiin uniformuun ja tyylikkäisiin kavereihin. Eli, paljon onnea Tuomio Kirves Hirtehinen, olette voittaneet! Suuri kiitos myös kaikille muille osallistuneille!

 • Facebook
 • Twitter
 • Digg
 • Reddit
 • MySpace
 • Tumblr
 • del.icio.us

2 Responses to “Kuunatsipukukilpailun tulokset ovat tässä!”

 1. Matti-Pekka Heikura says:

  Zeitraumjäger Division Fünf kiittää. Epäselväksi tosin jäi kenelle menivät kilpailun sijat 2 ja 3?

 2. Markus Hietava says:

  Zum glück! Julkaistaanko kaikkien osallistujien kuvat jossain vaiheessa?